Wineserverin uusitun sivuston löydät täältä.Oma viinitilaisuus

Voit järjestää ryhmällesi oman viininmaistelutilaisuuden (esim. polttareihin, pikkujouluihin, kerhoiltoihin, saunailtoihin, tiimipäiviin) joko omissa tiloissanne tai viinikellarilla Helsingin keskustassa. Viininmaistajaiset saat järjestettyä omassa kodissasikin. Hinta-arviota varten tarvitsen tietää ryhmän koon, missä tilaisuus pidetään, sekä tastingin teeman, sekä tilaisuuden ajankohdan mikäli sellainen on jo päätetty. Alla on muutama suosittu esimerkki teemaksi, mutta vain mielikuvitus ja viinien saatavuus on rajana! Ensikertalaisille suosittelen aiheeksi Viinien maistaminen ja yleisimmät lajikkeet. Tilaisuudessa käymme läpi miten viinejä maistellaan ja mitä kaikki havaintoja niistä tulisi tehdä, ja mitä nämä havainnot merkitsevät esim. ilmastoon, viinin ikään, tai valmistusmenetelmään liittyen. Kilpailuhenkisille ryhmille voidaan järjestää sokkotasting turnaus!

Pyydä tarjous! Esimerkkejä hinnoittelusta. Katso kalenterista vapaat ajankohdat.

Esimerkkejä erilaisista teemoista:

Cocktailkoulussa opit tekemään klassikkococktaileja ja käyttämään eri baaritekniikoita.


Kahvi

Viininmaistelutilaisuuden yhteydessä on mahdollista nauttia kupilliset Euroopan arvostetuimman tuottajan Rombouts & Malongon espressoa, cappuccinoa tai lattea. Wineserver välittää espressokeittimiä kuten myös näitä kahveja.


Juhlat

Tiloissamme onnistuu myös juhlien järjestäminen. Sijainnin puolesta Eteläesplanadilta tai Kalevankadulta on lyhyt matka kaikkiin kaupungin tapahtumiin ja yökerhoihin, sopivat tilat löytyvät kymmenestä aina viidenkymmenen hengen ryhmille. Voimme auttaa juhlien suunnitteluissa, viinien valinnassa, sekä ruokien ja juomien hankinnassa tukusta. Käytössä myös äänentoistolaitteet ja juhlista voidaan ottaa kuvia järjestelmäkameralla.