Wineserverin uusitun sivuston löydät täältä.Ajankohtaiset Tapahtumat


12.6.2015
Sokkomaistelu. Voit tuoda oman n. 20 € arvoisen viinipullon mukanasi ja maistattaa sen sokkona muille osallistujille. Osallistumismaksu on 10 € ja sillä katetaan tilavuokrat ja hankitaan jotain kivaa naposteltavaa viinien kanssa nautittavaksi. Voit myös osallistua ilman omaa pulloa. Tällöin osallistumismaksu on 30 €.

9-13.9.2015
Viinimatka Espanjaan 9-13.9.2015 - Rioja, Bilbao, San Sebastian. Tervetuloa mukaan upealle viinimatkalle Espanjaan. Matkan ajankohta on syyskuussa Riojan valmistautuessa syksyn sadonkorjuuseen. Lennämme Bilbaon kaupunkiin, jossa vietämme ensimmäisen yön, ja sieltä jatkamme Espanjan tunnetuimpaan viinialueeseen Riojaan. Riojassa vierailemme kuuluisilla viinitiloilla, tutustumme viinintuotantoon ja maistelemme lukuisia viinejä kahden päivän ajan. Riojasta matkamme jatkuu San Sebastianiin, joka on Espanjan ja yksi koko maailman ruokakulttuurin keskuksista. Matkaohjelma löytyy Viinimatkat sivulta.

7-10.4.2016
Viinimatka samppanjan syntysijoille Ranskan Champagneen!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info(at)wineserver.fi. Tilaisuuksiimme ovat kaikki tervetulleita.

Liity postituslistalle saadaksesi tarkemmat hinnat ja tiedot tilaisuuksista.

Halutessasi voit järjestää kanssani oman viininmaistelun, oli kyseessä sitten polttarit, pikkujoulut, tiimipäivä, tai vaikkapa grillibileet kavereiden kanssa. Katso kalenterista vapaat ajankohdat.